Vader en zoon

Diensten

Bij elk project gebruiken wij kwaliteitsmaterialen van erkende leveranciers uit de sector. Wij voeren alle dakwerken uit zowel voor hellende daken als platte daken in Vlaams-Brabant, Waals-Brabant en Brussel.

Dakwerken Petit Patron Antoine bedient zijn klanten met de grootste service vanuit Sint-Pieters-Leeuw.

Een overzicht van onze diensten

Dak Renoveren

Voor de renovatie van uw dak neemt u best een ervaren dakwerker in dienst. Met meer dan 30 jaar ervaring hebben daken geen geheimen meer voor ons!

Dak herstellen

U kan bij ons steeds terecht voor de herstelling van uw dak. Of het nu kleine of grote reparaties zijn, u kan steeds rekenen op ons vakmanschap.

Nieuwbouw

Wilt u een mooi dak voor uw nieuwbouw met advies. Dan moet u ons absoluut contacteren!

Isolatiewerken

Met het isoleren van uw dak, kan u heel wat energie besparen. Vraag ons gerust meer advies over de mogelijkheden die er vandaag op de markt zijn.

Daktimmerwerken

Wij bouwen uw volledig dak met kennis van allerlei dakconstructies. Omdat het dak uw woning beschermt tegen weer en wind en vooral ook neerslag, is een goede constructie van uw dak heel belangrijk.

Plaatsen van Velux, zolderramen en dakramen

Zinkwerken

We zorgen voor de plaatsing van goten en geleidingen, naargelang uw smaak. We plaatsen nieuwe goten of vervangen uw bestaande.

Ontmossen van daken

Mossen en algen maken zich vast aan uw dakbedekking wat het poreus zal maken. Daarom is het belangrijk dat u uw dak tijdig laat ontmossen.

Gevelbekleding

Vraag naar onze verschillende mogelijkheden op uw maat.

Callewaert Jenny